Златни пясъци. Тялото! То заслужава грижа и премиум изживяване. В търсене на истинско удоволствие и хармония, ние обръщаме поглед към Меди СПА Енканто Бийч. Разположен в най-живописното кътче на Златни пясъци, този хотел предлага премиум изживяване, обгръщайки всички сетива.

Тук ще усетите с пълна сила въздействието на чистия въздух в близост до морето и неговите отрицателни йони, лечебната сила на калта и минералната вода, великолепието на плажната ивица и отмарящото въздействие на природния парк. Мястото ни предлага 360° възможности да дадем приоритет на нашето здраве.

Меди СПА центърът е истинско морско бижу с модерен интериор и неповторима атмосфера. Тук се грижат за вашето здраве и благополучие чрез разнообразни програми, предназначени за укрепване на имунитета, възстановяване на тялото и вътрешна хармония. Независимо дали сте почитател на детокс програми, физиотерапевтични или програми за красота и уелнес, тук ще намерите всичко, което отговаря на вашите нужди.

Освен специализирани терапии, Меди СПА Енканто Бийч предлага и здравословно хранене, индивидуални и групови спортни занимания, йога, пилатес и медитация. Басейни, сауни и зони за релакс се съчетават с панорамни гледки, предлагайки впечатляваща среда за почивка и възстановяване.

А когато сте готови да се потопите в истинска релаксация, Меди СПА Енканто Бийч ще ви отведе на уникално пътуване към перфектната почивка. В комплект с невероятни изгледи към морето и заобиколен от очарованието на природен парк, този хотел представлява идеалната дестинация за спа почивка в Златни пясъци.

Съчетавайки впечатляваща природа, изискан лукс и перфектно обслужване, Меди СПА Енканто Бийч ви приканва на пътешествие към пълното възстановяване на тялото, ума и духа.

Сподели публикацията