Начало Добре дошли в Spatourism.bg!

Добре дошли в Spatourism.bg!

За компанията

„Роял Комюникейшън“ ЕООД е водеща медийна компания на български пазар. В портфолиото влизат медийни продукти, които са свързани с туризма – Национална информационна агенция Bgtourism.bg, списанието за бизнес и туризъм Destinations – ultimate guide for your holiday, онлайн изданието Destinations.bg, онлайн платформата за работни места в туризма Jobs.Bgtourism.bg и специализираното издание в областта на балнео и СПА туризма Spatourism.bg.

Руслан Йорданов – основател на медийната група

Компанията е първата и единствена в областта на специализираните медии за туризъм в България, която е подписала Етичния кодекс на българските медии. Екипът включва журналисти с дългогодишен опит в областта на журналистиката и в туризма.

Национална информационна агенция Bgtourism.bg е основана през 2018 г. медията се утвърди с качественото си съдържание, което е полезно както за представителите на туристическата индустрия, така и за потребителите. Месечната аудитория към юли 2023 г. е над 600 хиляди души. Онлайн изданието е партньор на дестинации (държави, общини, курорти),  водещи хотели, туроператори, авиокомпании, туристически организации, организаторите на имиджови събития, круизни компании и др. Bgtourism.bg e носител на много награди, включително и на Министерството на туризма на България след национален онлайн вот през 2021 г.

DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday® е годишно списание за бизнес и туризъм. Списанието е на български и английски език, близо 130 страници. Чрез него читателите имат възможност да се запознаят с едни от най-красивите дестинации у нас и по света. През годините медийната група се утвърди с качественото съдържани и полезните си авторски публикации, които времето доказа, че нямат давност. Интересни и ексклузивни интервюта представят добрите и вдъхновяващи примери в туристическата индустрия, които са доказателство, че може да се направи кариера чрез туризъм. Списанието се разпространява в цялата страна, а по традиция всеки брой излиза през декември. По традиция изданието включва и авторска тематична кръстословица. Онлайн изданието на списанието е destinations.bg. В него потребителите могат да открият интересна информация, която е част от предишни броеве.

Jobs.bgtourism.bg – онлайн платформа за работни места в туризма. Сайтът е част от новинарската страница Bgtourism.bg. Хотели, туроператори, авиокомпании и представители на туристическата индустрия публикуват обяви за работни места в туризма. Работодателите сами управляват своите профили в онлайн платформата, след като заявят обявите, които имат желание да публикуват.

Новините за здраве, релакс и красота! Това е слоганът на Spatourism.bg – медията, която насочва вниманието на аудиторията към балнео и СПА индустрията. Новини, интересни интервюта и актуални оферти разкриват възможностите на здравния туризъм у нас и по света.

„Роял Комюникейшън“ ЕООД има успешно присъствие в социалните мрежи със собствени профили, страници и групи с над 100 000 последователи. Месечната аудитория генерира над 2 милиона посещения в онлайн каналите на медийната група.

Компанията инвестира в качествено съдържание, партньор е на значими събития и подкрепя проекти в областта на образованието и културата – най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот. През годините медийната група спечели доверието на публиката и на представителите на туристическата индустрия с коректната и последователна политика, която води до  бързи и ефективни резултати.

Екип на Spatourism.bg

Руслан Йорданов
Светла Йорданова
Кристиан Иванов
Ива Димитрова
Ленко Бакалов
Методи Дойчинов
Диана Михайлова

Адрес на редакцията за кореспонденция:
гр. Добрич, пл. “Свобода” 8, хотел “България”, ет. Е, офис 6
Собственик: Руслан Йорданов
Тел.: +359 886 01 53 91

Сподели публикацията