Чепеларе. Чепеларе отбелязва днес Национални хайдушки празници „Капитан Петко войвода“ и 60 години от обявяването му за град. Сред гостите на града ще бъде президентът на България Румен Радев. Председателят на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и вицепрезидент на Европейската СПА Асоциация д-р Сийка Кацарова, която е и почетен гражданин на Чепеларе, изпрати поздравителен адрес до кмета на града Боран Хаджиев, в който се казва:

От името на УС на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и лично от своя име бих искала да изразя сърдечни поздравления към Вас и всички жители на община Чепеларе по случай 60-ата годишнина от обявяването на Чепеларе за град. Този юбилей е не само свидетелство за развитието и просперитета на града, но и признание за неговото уникално място в историята на България.

Чепеларе, „Зеленото сърце на България“, е място, където природата е разкрила цялата си прелет. Вековните гори, кристалните реки и чистият въздух създават неповторима атмосфера, която привлича хиляди туристи всяка година. Благодарение на тези природни дадености, Чепеларе се утвърждава не само като привлекателна туристическа дестинация, но и като важен климатолечебен център.

Приемете нашите искрени поздравления към Вас и Вашия екип, уважаеми г-н Хаджиев, за Вашите неуморни усилия и отдаденост през последните години в развитието на Чепеларе. Вашата визия и активна работа допринесоха за утвърждаването и издигането реномето на града като място, където хората, търсещи здраве и спокойствие, се връщат отново и отново.
За Българския съюз по балнеология и СПА туризъм е гордост, че работим заедно с Община Чепеларе за популяризирането на уникалните възможности, които предлагат Вашият град. Пожелавам на жителите и гостите на Чепеларе здраве, щастие и благоденствие!
Честит празник!

Сподели публикацията