Ефорие Норд. Най-значимото годишно събития на румънската СПА и уелнес индустрия – 18-ият конгрес на OPTBR (Организация на собствениците на СПА центрове в Румъния), се провежда от 1 до 3 октомври в Ефорие Норд.  Домакин на форума тази година е Ana Hotels Europa, а партньор – despreSpa.ro. Сред поканените медии бяха и представителите на Bgtourism.bg и Spatourism.bg.

Конгресът беше открит от Нику Радулеску – президент на OPTBR, Юлиана Тасие – вицепрезидент на OPTBR и ЕСПА, както и с видео поздравление от Тиери Дюбоа – президент на Европейската СПА асоциация към участниците в събитието.

Нику Радулеску
Юлиана Тасие

Годишният конгрес е инициатива на Организацията на собствениците на СПА центрове в Румъния (OPTBR), единственият представителен орган, посветен на популяризирането и развитието на индустрията на балнеоложкия туризъм в Румъния.

Радулеску потвърди, че OPTBR подкрепя бизнеса в спа сектора и работи за укрепване на позицията на Румъния като важна дестинация за спа процедури и уелнес. Основната цел на конгреса е да популяризира и развие спа и уелнес сектора в Румъния, като същевременно повиши конкурентоспособността му на международно ниво. За четвърти път ще се проведе румънската гала вечер за наградите на местния  спа и уелнес туризъм, специално събитие, което отбелязва най-заслужилите личности и компании в индустрията.

Програмата на конгреса включва дебати и дискусионни сесии за най-новите тенденции в спа и уелнес туристическата индустрия. Организиран е панел, на който организацията ще събере представители на водещи румънски туроператори с топ хотелиери в бранша, предоставяйки възможност за изграждане на контакти, проучване на потенциални сътрудничества и създаване на партньорства за бъдещето.

Сподели публикацията