Варна. Водещата компания за балнео и СПА оборудване – Диадженти, представя интерпретация на мраморна спа маса за традиционна турска баня мокри процедури LYMPHA.

LYMPHA е модерната интерпретация на мраморната маса, типична за хамама. Професионално легло за мокри процедури (скрабове, савонаж, кал и др.) с модерен и елегантен дизайн, оборудвано със светеща повърхност с персонализирана графика, която е с подгряване с електронно регулиране на температурата.

Концепцията е свързана с културата Хамам, но това не е турската баня широко разпространена в Уелнес и Спа центровете, а това е ритуал, съставен от поредица от различни лечения, като използва редуване на топли и студени среди в подготовката на тялото и ума за сетивни физически и емоционални преживявания.

Повърхността на LYMPHA може да се накланя електронно, за да се улесни позиционирането на клиента при използване на масата и да се опростят движенията на оператора. Леката каскада от вода с горещи/студени струи обгръща тялото на клиента, извършвайки микромасаж, докато вградения ръчен душ със смесител в леглото позволява повърхността да се почисти и клиентът да се изплакне в края на процедурата.

Температурата на опорната повърхност се регулира от оператора с помощта на електронния контролен панел, наличен на таблото на леглото, докато допълнителен бутон ви позволява лесно и незабавно да възстановите хоризонталната позиция.

Без необходимост от допълнителни строителни дейности. Просто поставяте масата в което помещение желаете.

Иновация целяща да възстанови културните корени на благоденствието и да ги предложи отново, вземайки в предвид нуждите на съвременното общество.

Масата е много важен инструмент за икономично използване на влажната зона – пословично един от най-значимите източници на разходи за тези, които инвестират в Уелнес и Спа сектора. В допълнение към неговата функционалност, това е продукт, който внася характеристиките на светлината/ хромо / и цвета като неразделна част от лечението, с участието на повече и повече от сетивата на клиента, в резултат на което  той ще достигне до състояние на дълбока релаксация.

Едно красиво предизвикателство, което отваря вратата към един неизследван свят, където културата и бизнеса са преплетени заедно по пътя към успеха.

Оборудването включва:

  • LED осветителна система за персонализирани цветови цикли;
  • Покритие Krion;
  • Дисплей с течни кристали за преглед на данни и настройка на персонализирани работни параметри;
  • Електронна настройка на повърхността за по-добро оттичане на водата и различните видове терапии;
  • Терморегулиран душ за измиване на плота и клиента в края на процедурите;
  • Електронен контрол на работната температура;
  • Водна каскада с възможност за регулиране на температурата и прекъсване между струите топла/студена вода;
  • Включени слушалки;
  • Интегриран Mp3 плейър със съхранение на песни на SD карта;
  • Вход за външен източник на музика.

Сподели публикацията