Снимки FB Empire Balneo & Spa Hotel

Хисаря. Empire Balneo & Spa Hotel, намиращ се в Хисаря, отвори врати. Новото 5-звездно бижу в СПА градчето разполага с един от най-големите и модерни спа центрове в България, уникална кухня и луксозна обстановка.

BGTOURISM.BG във ViberНа тържественото откриване на комплекса присъства кмета на Хисаря Ива Вълчева, която подари на Димитър Петров – собственик на хотела, картина с емблематичната за града крепостна стена „Камилите“ с пожелание за много щастливи гости.

Гостите бяха забавлявани от Царя на смеха Шкумбата и се насладиха на хитовете на братя Аргирови, Фики и на изпълненията на квартет Дестъни.

„Нашата мисия започва днес, предлагайки истинска петзвездна услуга, един от най-големите и модерни СПА центрове в България, и кухня на високо ниво. С откриването на хотела, ние не само добавяме стойност към региона, но и го превръщаме в привлекателна дестинация за отдих и бизнес, повишавайки стандартите на модерния туризъм“, споделиха домакините. Хотелът e с 260 стаи и предлага изискана обстановка за своите СПА гости.

Сподели публикацията