Сандански. Разположен в прегръдката на Санданско-Петричката котловина, в подножието на Пирин, хотел Медите Спа Резорт и Вили впечатлява с уникалното си местоположение, което позволява гостите да се насладят едновременно на спокойствието, което носи гората и блаженото усещане около водата.

BGTOURISM.BG във ViberСандански е СПА дестинацията у нас, която привлича гости със своите извори, които са доказали лечебните си свойства, но е и градът в България, известен с най-много слънчеви дни целогодишно.

В днешния топъл юнски ден, в който гостите на Сандански се радват на истинско лято, а живакът на термометъра мина 35 градуса, туристите избраха да бъдат в басейните с минерална вода и да заложат да студени напитки.

Стартираха записванията за участие в туристическите изложения в Лондон и Париж
През 2024 г. астрономическото лято в Северното полукълбо започва на 20 юни в 23:50 ч. българско време. Гостите на Медите вече се наслаждават на истинско лято!

Предимствата на Медите Спа Резорт и Вили са, че разполага не само с комфортни стаи за почивка, но и с богати и разнообразни възможности за релакс на открито, а част от тях включват: басейни с минерална вода, разположени сред невероятна природа; воден бар, предлагащ богат асортимент от неустоими коктейли; релаксираща атмосфера – тук буквално гостите се сливат с природата, отдавайки се на тишината, а за най-малките гости са организирани забавления в басейна с детски атракциони, целодневна анимация и създаване на красиви летни спомени.

„От юни до септември семействата избират Медите Спа Резорт и Вили за своята дългоочаквана, заслужена и здравословна почивка. Тук те могат да се отпуснат с коктейл в ръка след дълга работна седмица, докато децата се забавляват около тях. От своя страна ние предлагаме пакети за дълъг престой, за да може тези семейства да усетят най-пълноценно почивката си от минимум 7 дни“, споделя пред Bgtourism.bg управителят на комплекса Дарина Костадинова.

Гостите на „Медите“ могат да се отдадат на своята качествена почивка с вкусна кухня и спокойствие около басейните

Сподели публикацията
Сподели публикацията