Сандански. Мащабна инвестиция и иновативни архитектурни решения промениха изцяло облика на петзвездния хотелски комплекс Медите СПА Резорт и Вили в Сандански. Новите самостоятелни вили с джакузита, зоната с ресторанти и възможностите за СПА почивка утвърждават комплекса не само сред най-желаните дестинации на Балканите за здравословна почивка, но и за провеждане на мащабни събития. С новите възможности Медите може да е достоен конкурент и на най-модерните комплекси в чужбина.

Посетителите на комплекса, който е носител на множество престижни награди, имат възможност да се настанят в хотелска част и във вилни зони

„Гостите от страната и чужбина вече имат възможност да се настанят в новите вили. Всяка е стилно обзаведена с просторни и уютни помещения, предлагащи красива гледка към околната природа и града. Настаняването в тях е от 4 до 6 души, а в най-голямата вила може да отседнат 12 души“, сподели пред Bgtourism.bg Дарина Костадинова – управител на хотел Медите Спа Резорт и Вили. 500 души вече е капацитетът на комплекса.

Дизайнерските решения в новите вили са с внимание към детайлите, които подчертават уюта и стила

Тя посочи, че вилите са подходящи за семейства. В новата зона има плитък басейн с детски атракции.

„Гордостта на Медите са басейните с лечебна минерална вода, която е 33-34 градуса – това превръща дестинацията ни в целогодишна възможност за качествена ваканция. Външните басейни са общо 5 с 2 външни джакузита. Имаме голям вътрешен басейн, скоро ще заработи и един детски вътрешен басейн.

Новият ресторант изцяло променя облика на комплекса и може да бъде домакин на събития с над 600-700 души. Той е на общо три нива. Горното ниво ще е ресторант „Прова“, който ще предлага бюфет и шоу кукинг. Средното ще е а ла карт ресторант „Галерия“. Третото ниво е известният и любим ресторант „Градина“, към който има топла връзка. Изключително интересно решение за извита стълба има във вътрешното пространство между горно и долно ниво – място, което със сигурност ще се превърне сред нашите посетители за красиви снимки в социалните мрежи.

Проектът позволява всяко ниво да може да се отдели самостоятелно за определени мероприятия. Заведението ще предлага на своите гости неустоимо кулинарно пътешествие и дегустацията на автентични вина, подбрани с внимание и любов от местните сомелиери. Винарната на Медите предлага разнообразие от вина, които съчетават традициите на региона със съвременните винени тенденции.  С откриването на ресторанта, ще посрещнем нашите гости с ново меню, ще предлагаме и шоу кукинг. Комплексът включва ВИП зала за вечеря. Нощният бар „Масса“ ще осигури на гостите забавления в късните часове на нощта“, сподели още Костадинова.

Тя сподели още, че новият ресторант на Медите е проектиран с изискан дизайн и със специално внимание към детайла, за да съчетае модерността с традиционното. Целта е чрез просторния и уютен интериор да накарат посетителите да се почувстват като у дома си.

С новата инвестиция Медите позиционира Сандански на картата на луксозния СПА туризъм.

Сподели публикацията