София. Експертите в съня от италианските марки за сън Magniflex и isleep представиха концепция Pillow Menu по време на 10-тия конгрес на BUBSPA, който се проведе в Пампорово.
Менюто позволява хотелът да предложи на своите гости различни модели възглавници по избор с цел подобряване комфорта на съня.
Зад разработката стоят множество изследвания на съня и проучвания на нагласите на туристите за добър матрак и удобна възглавница.
Част от цифрите показват, че над 70% от българите имат проблем със съня,  71% от гостите на хотелите не са доволни от съня, а 78% казват, че ще предпочетат хотела отново, когато са се наспали добре.
„Така експертите насочват вниманието си към възглавницата, която осигурява 30% от комфорта на съня и заедно с матрака (другите 70%) работят като единна система за сън“ – разказа пред Spatourism.bg Богомил Бояджиев, представител на италианските марки за сън Magniflex и isleep.
Менюто от възглавници предлага различни модели отличаващи се по своя състав, форма и размер, височина и твърдост, текстил. Всеки гост на хотела може да получи информация за моделите в сайта на хотела, на рецепцията, в стаите, в СПА зоната и да направи своя индивидуален избор за оптимална почивка и релакс. Има възможност за предварителна заявка или заявка на място – безплатно или срещу по-висока цена на стаята. Предоставя се възможност на гостите за покупка на възглавници след престоя.
„Сънят е важна част от престоя във всеки хотел и затова се погрижихме да създадем меню от висококачествени, италиански възглавници, които да предлагате на вашите гости и да надградите тяхното незабравимо преживяване и почивка“ – завърши представянето си Бояджиев.
Сподели публикацията