Варна. Виброакустичното легло VIVALDI е авангарден продукт, който предлага уникално сетивно и емоционално изживяване, като използва музиката като основна форма на енергийна стимулация, съчетана с персонализирани аромати и цветови цикли.

Елегантният дизайн на леглото, изработен от висококачествени материали, се вписва безупречно във всяка среда. Снабдено с отоплителна система и електронен контрол на всички работни функции, леглото предлага оптимален комфорт при използване.

Отличителна черта на легло VIVALDI е неговият специален матрак от изкуствена кожа, който включва акустични дифузори за възпроизвеждане на персонализирани тонове и честоти върху определени зони на тялото. Това създава несравнимо сетивно изживяване, което ангажира както тялото, така и ума.

VIVALDI интегрира специална система за „атмосферно“ осветление с персонализирани цветови цикли, които могат да бъдат синхронизирани с другото оборудване на Iso Benessere Bulgaria в помещението. Това допринася за създаването на релаксираща и хармонична атмосфера по време на ползване на леглото.

VIVALDI разполага и с интегриран ароматен дифузор, добавящ допълнително ниво на сензорна стимулация по време на лечението.

Освен това леглото се предлага с функция за електрическо повдигане, позволяваща работа на персонализирани височини, осигурявайки оптимална ергономичност за професионалиста и повишен комфорт за клиента.

Музикотерапията или музикалната терапия използва музиката като терапевтичен инструмент за насърчаване на психофизическото благосъстояние на индивидите. Киматиката се фокусира върху ефекта на звуковите вълни върху материали и течности, докато виброакустиката изучава ефекта на звуковите вибрации върху човешкото тяло.

Тази иновативна технология е идеална за холистични приложения и лечения, свързани с музика, като релаксиращи масажи, рефлексологичен масаж на краката, масаж на главата, хидратиращи процедури, тонизиращи процедури, масажи с горещи камъни с камъни от лава и процедури против стареене.

Сайтът на компанията може да разгледате тук – https://viplinewellness.eu/

Възможности за работа като търговски партньори – https://viplinewellness.eu/rabota-s-nas/

Сподели публикацията