Кранево. Хотел Casa di Fiore SPA & Medical предлага неустоими оферти за предстоящия летен сезон.

Какво е горещо лято, без горещо намаление? В сайта на хотела ще откриете до -15% намаление за престой от 3 или повече нощувки с промо код “SPECIAL10”.

Хотелът представя на вниманието на своите гости офертата „Лятна Ваканция“. Всички гости избрали да отседнат за 4 или повече нощувки ще могат да се насладят на безплатен обяд за целия престой с разнообразна, вкусна и качествена храна.

Не може да не бъде отбелязано, че към богатото си меню, ресторант „Botanicо“ добави и голямо разнообразие от суши, което се приготвя на място на шоу-кукинг станцията.

От 1-ви юни заработи обновената частна плажна зона с плажен бар, където гостите могат да се насладят на красивите морски вълни, финия златист пясък и висококачествени напитки.

Снабдените изцяло с минерална вода отопляеми минерални басейни са чудесна алтернатива на любителите на водните съоръжения. На разположение са:

– външен плувен басейн и детски басейн с температура от 27 градуса

– външно топило с температура от 38 градуса

– вътрешен акватоничен басейн с температура от 36 градуса

– солен басейн с температура от 37 градуса

– детски вътрешен басейн с температура от 36 градуса

Интригуващо ново предложение е Таласотерапевтичната програма на хотел Casa di Fiore SPA & Medical, която е съчетание на климатолечение с природни фактори, минерална вода, морски соли и лечебна кал. Програмата има противовъзпалителен ефект, поради ниското ниво на алергени във въздуха и се предлага с продължителност от 2, 3 или 5 дни.

Атрактивни предложения за СПА и Медикъл процедури в комбинация с различни балнеопакети са достъпни на сайта на хотела: https://casadifiore.com/offers/

Насладете се на вкусна храна, плаж и горещи минерални басейни в хотел Casa di Fiore SPA & Medical 5*!

Резервирайте с промо код “SPECIAL10” на: www.casadifiore.com

или на телефон: +359 875357575

Сподели публикацията