Сапарева баня. Безглутенова бадемова торта, безглутеново шоколадово брауни, торта „Рафаело“, тарталети и кремове. Това са част от многобройните изкушаващи сладки удоволствия, на които гостите на Медикъл СПА хотел Петте елемента могат да се насладят по време на своята ваканция в Сапарева баня.

Десертите са произведение на шеф-сладкаря Павел Методиев, който е част от екипа на емблематичния хотел, предлагащ ваканция сред хармонията на петте елемента – вода, земя, огън, въздух, пространство.

В света на гурме изживяванията и релаксацията, СПА хотелите се нареждат на върха на списъка с предпочитани дестинации. За тези, които обичат не само разкош и комфорт, но и изтънчен вкус, готвач-сладкаря играе ключова роля в създаването на неповторимо и изискано гастрономично изживяване. Шеф Матеев не е просто кулинарен майстор – той е творец на сладки и вкусове, които превръщат всяка хапка в изкушение. Този професионалист не създава просто ястия и десерти – той съчетава изящество, здравословност и креативност, за да предостави на гостите нещо по-специално и уникално. Докато гостите се наслаждават на сладките му творения, те влизат в свят на вкусове, който допълва зареждащата обстановка на СПА хотела“, сподели пред Bgtourism.bg главният мениджър на хотела Весела Богданова.

В  хотел Петте елемента, където релаксацията среща изкушението, готвачът-сладкар играе важна роля в създаването на неповторима хармония и удоволствие. Подарете си сладка и здравословна ваканция в СПА света на Петте елемента!

Сподели публикацията