Карлови Вари. Годишните награди на Европейските СПА асоциация не само отличават най-иновативните постижения в индустрията, но и са истинско произведение на изкуството. Автор на стъклените статуетки във формата на капка е известният художник от Литва Едмундас Унгураитис.

Мисията на автора е да създава произведения, които не само радват окото, но и докосват сърцето на всеки. Ръчно изработените стъклени изделия са устойчив и значим подарък за тези, които ценят изключителността, уникалността и дълбоките традиции.

Неговото име се свързва с едни от най-запомнящите се картини, карикатури, произведения от стъкло. Зад гърба си има дълъг опит, който е гаранция за високо качество и професионализъм на световно ниво.

Наградата на ESPA

Днес той е партньор на водещи компании, институции и организации от цял свят, автор на техни отличия и трофеи.


Европейската СПА асоциация високо цени постиженията на професионалистите в сектора. Именно заради това всяка есен ознаменува техните иновации с изящни и дизайнерски стъклени отличия, които са огледало на труда и високите резултати на бизнеса и дестинациите в Европа.

Припомняме ви, че през 2023 г. 6-членно жури определи победителите в отделните категории, а част от журито бяха и две българки – д-р Сийка Кацарова – вицепрезидент на ЕСПА и председател на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, и проф. Тодорка Костадинова – зам.-ректор на Медицински университет – Варна. Домакин на грандиозната церемония беше Карлови Вари.

Курортът “Св. св. Константин и Елена” и Casa di Fiore Medical and Sра бяха отличени на годишните награди на ЕСПА

Големият победител в категорията „Иновативна СПА дестинация“ за тази година е курортът „Св. св. Константин и Елена“, а изящната стъклена статуетка получи Любомир Стамболийски – търговски директор на акционерното дружество.

Св. св. Константин и Елена: Наградата от ESPA e признание за усилията и ангажимента на курорта в развитието на иновативни СПА услуги

Сподели публикацията