Тиери Дебюа

София. Президентът на Европейската СПА асоциацияТиери Дюбоа, пристига в България. Той ще участва в програмата на десетото издание на годишния конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Форумът ще се проведе на 11 и 12 септември в Пампорово, община Чепеларе.

Това ще бъде втора визита на високопоставения гост в страната ни през тази година. В края на май Дюбоа, който е и президент на Френската СПА асоциация, пристигна у нас за 68-та сесия на Регионална комисия „Европа“ на Световната организация по туризъм към ООН.

В програмата на конгреса ще се включат още: Чила Мезоси – главен секретар на Европейската СПА асоциация; Елке Миттаг – терапевт по проблемите на затлъстяването, Германия; Изток Алтбауер – директор на Словенската СПА асоциация. Партньор на събитието е Министерството на туризма.

Чила Мезоси

Устойчиво бъдеще: BUBSPA създава красива цветна градина с японски вишни в Родопите

Домакините са подготвили и богата културна програма, която включва посещение на връх Снежанка, на Национална астрономическа обсерватория Рожен, с. Проглед и засаждане на градината на BUBSPA. Към всички дръвчета в „Градината на BUBSPA“, които са японски вишни, ще има табелки с надписи с имената на отделните членове и партньори на организацията, които вече си закупиха дръвче и подкрепиха интересната инициатива.

Сподели публикацията