Релаксацията е основна фаза на уелнес програмата в СПА центъра на новото време

Варна. Философията на водещия бранд в СПА индустрията – ISO Benessere Bulgaria се основава на идеята за зона за релаксация като неразделна и динамична част от уелнес програмата и шезлонги с отопление и усъвършенствана RGB LED система плюс арома дифузер и цветови цикли.

https://viplinewellness.eu/spa-shezlongi/

Инструменти за релаксация, които могат да позволят на госта да продължи процедурите, започнали в мократа зона или в масажната кабина. Като се започне от тази концепция и продължим с Вашите индивидуални идеи и желания. Релаксацията е от съществено значение за възстановяване на нормалните физиологични функции на тялото. В следствие на което термалното ребалансиране и възстановяването като цяло трябва да се спазват и да се извършват в пълен покой и релаксация.

Увити в халати и добре покрити, на удобните шезлонги в зоната за релаксация, фазата на релаксация е абсолютно необходима, тъй като ви позволява да възстановите перфектния психо-физически баланс.

Посещението на релакс зоната означава навлизане в оазис на тишина и спокойствие, в пространства, специално проектирани да предлагат максимален комфорт, без да подценяваме  функционалността на продуктите.

 

Зоната за релакс в SPA се характеризира с изискано обзавеждане с ярки конципции, арома уют и фонова музика, които са основни елементи за осигуряване на приятно усещане за благополучие на тези, които отсядат там. Обстановката се допълва от удобни шезлонги с меки матраци, топли обгръщащи кърпи и кът за билкови чайове, натурални напитки и пресни плодове.

Характеристики на зоната за релакс.

Зоната за отдих трябва обобщено да има следните характеристики:

  • Просторно, светло и добре организирано пространство;
  • Малко семпли и функционални елементи в обзавеждането;
  • Уютни шезлонги, покрити с меки матраци от водоотблъскваща материя;
  • Кът за билков чай, оборудван с чай, настойки и билкови чайове, пресни плодове или закуски;
  • Подходяща фонова музика;
  • Дифузери за есенции за арома преживяване;
  • Осветление със светлинни цикли подходящи за създаване на релаксираща атмосфера.

ISO Benessere Bulgaria има за цел да създаде продукт, способен да представлява комбинация от емоционални преживявания. Не само светлина, топлина, баланс, гъвкавост, лекота и мекота, но и възможности и бизнес възможности. Релаксацията се превръща в истинско допълнително лечение за клиента, поканен да се отдаде на умелото съчетание на цвят, топлина, музика и изживявания.

Релаксацията като уелнес инструмент може да увеличи рентабилността на вашия център.

Сайтът на компанията може да разгледате тук – https://viplinewellness.eu/

Възможности за работа като търговски партньори – https://viplinewellness.eu/rabota-s-nas/

 

Сподели публикацията