Варна. Днес солта представлява един от най-интересните ресурси за развиване на нови реалности на благосъстоянието, които имат в себе си както осезаема ефективност по отношение на здравето на човека, така и очарованието, което й позволява да въздейства върху емоционалната сфера, така че да бъде в състояние да достигне пълно 360° благополучие.

Без да навлизаме в медицинските аспекти (солта е отлична срещу кожни заболявания или алергии) само, за да назовем няколко – благодарение на солта е възможно да се създадат цялостни уелнес програми, които позволяват на госта да се наслади на всички предимства в най-живописната обстановка на уелнес центъра: солна стая, солна турска баня, флотариум и хидросолени бани, също и помещения, оборудвани с елегантни солни легла, до използването на специфични продукти за различни видове лечения, които използват минерали и микроелементи, присъстващи в солта, за да възстановят благосъстоянието на тялото.

Солта предлага конкретна отправна точка за измисляне на нови ситуации, всичко, което остава, е да се състезавате, да сте сред първите, които ще използват нейния потенциал!

Нашата революционна концепция за Уелнес

Запознаваме Ви с Професионалното солно легло, което използва терапевтичните свойства на топлината, съчетано със КВАРЦОВ ПЯСЪК, ХИМАЛАЙСКА СОЛ ИЛИ ВОДЕН МАТРАК.

Пясъкът, съдържащ се в леглото, може да бъде заменен с воден матрак или с хималайска сол. В зависимост от използваните елементи, функциите на кушетката и работните протоколи се променят, като значително се разширява обхватът на услугите, които могат да бъдат предложени на клиентите.

ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ЛЕГНАЛА ПОЗИЦИЯ

PANACEA може да бъде оборудван с подходяща възглавница за настаняване на клиента в легнало положение, разширявайки възможностите за лечения, които могат да се извършват на леглото.

Водещият бранд Iso Benessere Bulgaria представя авангардно решение за вашия спа център

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЦВЕТОВИ ЦИКЛИ

Наличното „Атмосферно“ осветление с персонализирани цветови цикли, които придружават процедурите и които могат да бъдат синхронизирани с друго оборудване Iso Benessere, за да се създаде обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялото помещение.

МУЗИКА

На PANACEA е възможно да се пуска музика, която да придружава леченията. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. PANACEA може да бъде свързана и към външен източник на звук.

АРОМАТИТЕ

Сред разнообразните налични опции, в PANACEA е възможно да се интегрира арома дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.

ISO Benessere® Bulgaria

Сподели публикацията