София. В ход са вече записванията на туристически компании, които искат да представят своите продукти по време на Шестото специализирано изложение на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA). Експото се превърна в желана и необходима част от програмата на Годишния конгрес на СПА организацията.

Десетото юбилейно издание на конгреса ще се проведе на 11 и 12 септември в Конгресния център в Пампорово, община Чепеларе. По време на изложението ще бъдат представени компаниите, съпътстващи Медикъл/СПА и СПА индустрията.

Годишните конгреси на Български съюз по балнеология и СПА туризъм се утвърдиха като най-значимите събития в Медикъл/СПА и СПА сектора, събиращи на едно място инвеститорите и мениджърите на повече от 100 от най-добрите комплекси в България, развиващи целогодишният туристически продукт, използвайки природните богатства на страната ни – лечебен климат, минерални води, пелоиди…

В миналогодишното изложение участие взеха водещи компании, предлагащи обзавеждане за хотели, специализиран софтуер за ресторанти и заведения, представители на финтех решения и иновативни уреди, подходящи за Медикъл/СПА центрове, и разбира се водещи производители и дистрибутори на СПА и хотелиерска козметика.

Специализираното изложение ще се проведе в Конгресен център Пампорово (община Чепеларе) на 11 и 12 септември 2023 г.

За допълнителна информация и заявка на изложбени площи – e-mail: office@bubspa.org

Сподели публикацията