Св. св. Константин и Елена. „Ако обичате живота, не губете времето си, защото времето е това, от което се състои животът ви.“ – тези думи принадлежат на Брус Лий – една от най-великите и най-влиятелни личности в бойните изкуства през 20 век, а тялото му и до днес е пример и възхищение за хората, които ценят здравето и красотата.

В наши дни все повече българи държат на своето тяло и ценят възможностите, които имат СПА центровете в българските курорти и хотели. Бизнесът предлага все по-модерна и съвременна технология, за да задоволи желанието на туристите от България и чужбина, за да бъдат по-здрави и красиви, да поддържат и възстановяват телата си.

За първи път това лято Меди СПА център Естрея, намиращ се в първия ни морски курорт „Св. св. Константин и Елена“, включи в своя каталог използването на златни нано частици с лечебна цел. NanoSteam е иновативна технология за пасивно насочване на нано частици при лечение на редица патологични състояния, а тя води до добри резултати при хората с артрит, дископатия, дискова херния, ревматизъм и подагра; с кожни проблеми като псориазис, атопичен дерматит, акне; както и при неврит, херпес зостер; заболявания на дихателни пътища и белите дробове; антиейджинг, стимулиране на колаген и хиалуранонова киселина в областта на шия, деколте. NanoSteam терапията продължава между 2 и 10 минути. Препоръчително е да се провежда 2 пъти седмично, по 10-20 процедури, препоръчват експертите в СПА центъра.

Новата СПА капсула се радва на огромен интерес сред редовните клиенти, които имат желание да се подложат на широка гама процедури, необходими за възстановяване на тялото и решаване на редица естетически проблеми. Предлагат се индивидуално адаптирани цялостни програми, които могат  да бъдат извършвани в рамките на само един курс процедури.

СПА капсула има разнообразни функции – инфрачервена сауна, парна баня, ароматерапия, душ “Виши“, вибрационен плот, хромотерапия, тангентор, ръчен душ, перлен масаж, музикална система, обдухване на лицето, водни дюзи.

Сред основните ползи на капсулата са: детоксикация, подобряване на текстурата на кожата, засилване на метаболизма, загуба на тегло, намалява стреса и умората; предотвратяване и лечение на определени заболявания (нормализиране на функциите на сърдечно съдовата, храносмилателната, дихателната система ), подобряване на качеството на съня.

За хората, които желаят да ремоделират тялото си, да отслабнат и да са в атрактивна форма, е Липо лазер. Уредът води до намалява мазнините, смекчава целулита, намалява обиколките по тялото, изглаждане и лифтинг ефект на кожата.

Сред атрактивните предложения в СПА центъра това лято е и термомасажно легло, което е проектирано така, че да предостави точен и релаксиращ масаж на жизнено важни точки от тялото в областта около гръбначния стълб, като комбинира влиянието на терапевтичния масаж, акупресурата и инфрачервеното затопляне. СПА леглото спомага за намаляване на стреса и напрежението в мускулите, подобрява кръвообращението и повишава енергията. Специалното разположение на нефритените камъни усилват ефекта на благоприятно въздействие на затоплянето чрез масаж, разтягане и издърпване на лумбалните прешлени и цялото тяло. Турмалинът има няколко основни свойства – излъчва отрицителни йони, генерира био енергия, богат е на минерални елементи, елиминира миризмата на тялото и убива лошите бактерии.

Чудесни са ползите и от BMS терапията, която представлява биомеханична стимулация на мускулите. Няколко минутна стимулация замества дълга и изморителна  фитнес тренировка. След BMS терапия мускулната сила и издръжливост се увеличават, полезна е при хората, които имат застоял начин на живот. Тази терапия не повлиява пулса и нивото на кръвното налягане, а това я прави подходяща за широк кръг от хора.

СПА процедурите и възможностите на Меди СПА център Естрея позволяват на гостите в курорта да се отдадат на пълноценна ваканция край морето, като я съчетаят с най-новите и съвременни технологии за по-здраво и красиво тяло, да се почувстват като Брус Лий и заредени с енергия за живот. Услугите са подходящи и за жителите в района на Варна, които през годините са оценили качествените продукти и уменията на специалистите.

Телефони за връзка с Меди СПА център Естрея +359 52 361 135, +359 52 702 580

Запитване може да направите и на електронната поща Parkhotel.estreya@abv.bg

Сподели публикацията