Берлин. Европейските лидери в балнео и СПА индустрията се събраха в Берлин. Това стана по време на най-голямото международно туристическо изложение в света ITB. В германската столица пристигна и Тиери Дюбоа – президент на Европейската СПА асоциация и на Френската СПА асоциация.

Той поздрави българската делегация за успешната и последователната политика в областта на балнео и СПА индустрията.

BGTOURISM.BG във Viber

В Берлин национални СПА организации бяха представени лично от своите председатели, а сред участниците на най-високо ниво беше и д-р Сийка Кацарова – вицепрезидент на ЕСПА и председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. На големия форум страната ни представи своите възможности за здравен и дентален туризъм, както и СПА центрове.

Сийка Кацарова: България е в Шампионската лига на СПА туризма в Европа

Европейските лидери в балнео и СПА индустрията подкрепиха декларацията от Карлови Вари. В нея основна тема са здравните (СПА) дестинациите в Европа, които трябва да са неизменна част от политиката на здравеопазването в Европа.

На ITB Berlin представителите на медицинския и здравен туризъм имаха свой специален павилион и зона за презентации, в която представиха иновациите в сектора.

Сподели публикацията