От Алпийските върхове до най-ексклузивните СПА центрове, ритуал който пречиства регенерира и дава нова енергия.

Варна. За любителите на зимата и студа в Канада има хотел, който предлага незаменими стаи от лед, а Вие може да предложите ледена стая на своите клиенти във вашия хотел в България през всеки сезон от годината. Запазете зимата в своя център през цялата година с Frigidarium.

Това произлиза от латинското frigidus „студен“. Frigidaria вече са били използвани като част от термалната баня в древен Рим. Те са служили за почивка и за охлаждане след нагряване.

Да настръхнете от удоволствие и се оставете да Ви побият тръпки при допира на кожата Ви със студът и снегът който може да имате през всички месеци на годината.

Това, което зимата не винаги може да ни предложи, нашите Wellness & Spa продукти могат. Съвсем просто и надеждно с натискането на един бутон за вашето усещане за благополучие.

Снегът, произведен от нашите машини, отговаря на качеството на истинския естествен сняг, какъвто пада върху земята в природата. Естественият сняг е мек, не съдържа химикали или бактерии и се произвежда с чиста питейна вода и въздух.

Вълшебните зимни пейзажи и снеговалежите винаги са били очарование за малки и големи. От снежната стая, която създава прекрасен зимен пейзаж, до снежния душ, под който се чувствате като във виелица. С комбинацията от снежен душ, ледена стена и технология с дюзи, получавате максимално изживяване на зимния пейзаж.

Снимки Диадженти

Подробности и информация в Диадженти – специализирана компания за оборудване на балнео и СПА центрове

Сподели публикацията