Кранево. Най-добрият морски СПА хотел на България за 2022 и 2023 г. Casa di Fiore SPA and Medical Hotel и специализираната медия Spatourism.bg организират игра във фейсбук с награда.

Фейсбук играта е по случай 27 септември – Международен ден на туризма. Играта стартира на 21 септември и ще завърши на 27 септември, в 12 часа. Наградата е СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки в Casa di Fiore.

За да участвате и спечелите е необходимо да:

1. Да хареса страниците на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel във фейсбук

https://www.facebook.com/CasadiFioreMedicalandSPAHotel

2. Да харесате страницата на Spatourism.bg във фейсбук

https://www.facebook.com/spatourismbg

3. Да харесате публикацията за играта от фейсбук страницата на Bgtourism.bg, да я сподели в профила си.

Условията за участие в играта са публикувани ТУК (https://spatourism.bg/facebook-igra-spatourism-casa-di-fiore-spa-and-medical-hotel/)

ПРАВИЛА ЗА ИГРА ВЪВ FACEBOOK „СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки в Casa di Fiore“

ОБЩИ УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ  НА ИГРА във facebook  : „СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки в Casa di Fiore“

  1. ОРГАНИЗАТОРИ

Игра : „СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки в Casa di Fiore“ се организира и провежда от „Роял Комюникейшън“ и „Бийч Ризорт“, наричани за кратко ОРГАНИЗАТОРИ.

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

2.1 Общите условия ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Конкурса на интернет адрес: https://spatourism.bg/facebook-igra-spatourism-casa-di-fiore-spa-and-medical-hotel

2.2 Организаторът си запазва правото да променя или допълва Общите условия, като промените влизат в сила от официалното им публикуване на линк към фейсбук игра

2.3 В Конкурса участват всички тези, които са спазили условията.

2.4 С участието си в Конкурса участникът декларира, че е съгласен с Общите условия.

ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

3.1 „СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки в Casa di Fiore“ се организира и провежда на територията на Република България.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

4.1 Конкурсът стартира на 21.09.2023 г. и приключва на 27.09.2023 г. в 12:00 ч. („Период на Конкурса“)

4.2 ОРГАНИЗАТОРЪТ има право да променя сроковете и като известява за това на адрес: https://spatourism.bg/facebook-igra-spatourism-casa-di-fiore-spa-and-medical-hotel/

ПРАВО НА УЧАСТИЕ

5.1 Да участва има право всяко навършило пълнолетие физическо лице, живеещо на територията на Република България.

5.2 В играта не могат да участват служители на  „Роял Комюникейшън“ и „Бийч Ризорт“, както и членовете на техните семейства.

5.4. За да се регистрирате за участие в играта участникът трябва да изпълни следните условия: да хареса страниците на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel (https://www.facebook.com/CasadiFioreMedicalandSPAHotel) и Spatourism.bg (https://www.facebook.com/spatourismbg), както и да харесате публикацията и да я споделите публично в профила си.

С харесването на страниците и публикуването на линка от играта, всеки участник приема настоящите условия на играта.

5.5. Участващите се съгласяват, че може да публикувани имената на профилите им в социалната мрежа. Всеки може да участва само с един профил.

МЕХАНИЗЪМ И ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:

6.1 Играта се организира в Интернет (във фейсбук страницата на Bgtourism.bg), на страниците на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel (https://www.facebook.com/CasadiFioreMedicalandSPAHotel) и Spatourism.bg (https://www.facebook.com/spatourismbg), както и в Spatourism.bg

6.2 Награда:

Наградата е Пакет Релакс за двама за 3 нощувки (Наградата ще бъде: СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки – 1 620 лв. е цената с включени закуска и вечеря, ползване на СПА зоната и минералните басейни. Едно дете с двама възрастни до 12 г. се настанява безплатно)

6.3 За да се включи в играта участникът трябва да изпълни условията: да хареса публикацията от фейсбук страницата на Bgtourism.bg, да я сподели в профила си и да хареса страниците на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel (https://www.facebook.com/CasadiFioreMedicalandSPAHotel) и Spatourism.bg (https://www.facebook.com/spatourismbg)

6.4 Наградата ще бъде дадена при приключване на играта и се обявява на страницата: https://spatourism.bg/facebook-igra-spatourism-casa-di-fiore-spa-and-medical-hotel, както и във фейсбук страниците на организаторите

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1 Печелившият се избира на случаен принцип автоматично чрез платформата: https://commentpicker.com/facebook-business.php или https://spinthewheel.cc/facebook-like-comment–share – и ще бъде обявен на 27 септември, в 16 часа.

7.2 Представител на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel ще се свърже с победителя на лично съобщение за уточняване начина за получаване на наградата.

7.3 Наградата може да се получи при предоставяне на документ за самоличност с предварителна уговорка с представител на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, наградата може да бъде използвана в срок до 22.12.2023 г.

7.4 Победителят няма право на паричната равностойност на наградата.

7.5 В случай, че победителят не се свърже с Организатора в 5-дневен срок от края на Играта за получаване на наградата, той губи правото си да получи наградата.

ОТГОВОРНОСТ

8.1 Организаторът не отговаря за погрешно заявена информация от участниците в тази игра.

8.2 Решението за дисквалификация на участник е изцяло на Организатора. Той не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на Общите условия.

8.3 Играта по никакъв начин не представлява хазартна дейност, съгласно разпоредбите на Закона за хазарта.

ПУБЛИЧНОСТ

С участието в тази игра всеки участник се съгласява, че ако бъде определен за печеливш, неговите имена, профилно име в Facebook могат да бъдат използвани за целите на кампанията, а именно оповестяване на печелившия на интернет сайта на Организатора и на неговите Facebook и Instagram профили, като Организаторът не дължи за това заплащане.

ОРГАНИЗАТОРЪТ има неотменимо право да прекрати играта по всяко време, в случай, че настъпят нарушаване на правилата, злоупотреби или форсмажорни обстоятелства.

Настоящите Правила влизат в сила от 21.09.2023 г.

Сподели публикацията