Златни пясъци. Главните застрахователи в Австрия – WIENER STÄDTISCHE Versicherung, UNIQA, Donau Versicherung и Raiffeisen Versicherung, добавиха като екстри към своите продукти за по-добро здраве предложение за „висококачествена Уелнес почивка за поддържане на добра форма, активност и здраве“ в българските хотели от веригата ГРИФИД – Арабела, Вистамар и Енканто Бийч Меди СПА, съобщиха от компанията за Bgtourism.bg.

Застрахованите австрийски граждани ще почиват в ГРИФИД хотели безплатно, при условията на конкретната си застраховка за здраве. Хотелите Арабела, Вистамар и Енканто Бийч Меди СПА са първите и единствени в България, избрани от застрахователите и вече приемат резервации за сезона по програмата – почивка за здраве.

Това поредно признание ни вдъхновява да развиваме и усъвършенстваме нашия продукт, споделят от ГРИФИД хотели. „Виждаме голям потенциал на австрийския туристически пазар, да представим нашата концепция – Уелнес край морето за добро здраве. Възможност за популяризиране на марката, достигане до нови целеви пазари и създаване на нови партньорства. Предстоят ни нови срещи заедно и с неуморните усилия на БСБСПА (Български Съюз по Балнеология и СПА Туризъм) за популяризиране на качествения продукт на България, в дните на туристическото изложение „FERIEN MESSE“ във Виена, което се провежда в момента и разбира се още много работа.
ГРИФИД Хотели участва в туристическото изложение във Виена, на експото е посланикът на Български съюз по балнеология и СПА туризъм Меглена Плугчиева
ГРИФИД хотел Вистамар

В ГРИФИД хотели предлагаме не просто почивка, а емоции, които внасят усмивка в забързаното ежедневие, превръщайки се в красиви спомени и желание да се връщате отново тук, споделят от хотелската верига пред Bgtourism.bg и допълват: „Очакваме с нетърпение нашите български гости, за да им предложим незабравимо преживяване, наситено с удоволствия и релаксация, което ще ги зареди с енергия и вдъхновение за дълго време напред. В ГРИФИД Енканто Бийч с неговият модерен МЕДИ СПА център посрещаме гости от началото на април до края на ноември, като предлагаме специализирани здравословни уелнес терапии и програма за ДЕТОКС, със съобразено здравословно хранене в две калорични опции и хранене в специализиран здравословен ресторант, включително консултация с диетолог, детоксикиращи уелнес процедури и програма с разнообразни спортни занимания за физическа активност.“

Сподели публикацията