Варна. Все повече къщи за гости в България и частни домове обзавеждат своите градини с модерни сауни и джакузита. Целта на собствениците на туристически обекти е да привличат повече гости по всяко време на годината и да им предлагат  качествени услуги и преживявания, споделя пред Spatourism.bg собственикът на фирма „Лог Кабин България” ЕООД Миладин Миладинов. Неговата компания предлага продукти на едни от най-утвърдените европейски компании.

„Регистрирахме нашата фирма по Коледа, в края на миналата година, с желание да популяризираме и да имаме свой принос в развитието на идеята за живот в унисон с природата, да помогнем на хората да имат незабравими моменти и все повече да се стремят към практикуването на активен, здравословен и екологичен туризъм. Създадохме правило „Да го направим за онези мигове, за които ще разказваме! По-близо до природата! Произвеждаме щастие!”, посочва Миладинов.

„Започнахме партньорски отношения с производители в страни, където лично сме се убедили, че развитието на туризма и запазването на природата вървят ръка за ръка. Формирахме портфолио, подходящо за изграждане на къщи за гости, къмпинги, както и за хотели в екологични дестинации. Това са различни от традиционно срещаните на българския пазар градински джакузита и сауни, външни барбекюта, градински душове и др. Особен акцент поставихме, от една страна, на качеството, уникалността и разнообразието на нашите продукти, а от друга, на дългогодишните и утвърдените традиции в производството и използването им. Основната част от тях са произведени в Литва, Естония и Полша, държави с особена пристрастеност към СПА зоните на открито и създаване на уникални патио пространства“, допълва собственикът на компанията.

Той разкрива, че част от продуктите им са изключително ексклузивни. Например тяхната панорамна Round Cube сауна има международно защитен дизайн (number 009187503-0001). Тя е ексклузивен премиум клас сауна, покриваща най-високите очаквания за модерна и класическа сауна едновременно. Ефектът е постигнат от безкомпромисното качество на използваните термодърво, закалено стъкло и оборудване на „Huum”. Предлага се в няколко разновидности с едно и две помещения. Може да бъда придобита на преференциална цена от 24 000 лв. с ДДС. Произведена е в Saunasell в Естония

Сред продуктите набиращи особена популярност са комбо комплекси 2 в 1 сауна с джакузи. Те създават усещането за уникалност, като съчетават традиционните Barrel или Cube сауни с нашите съвременни градински джакузита в една успешна, атрактивна и удобна композиция. Произведени са в Литва от водещите и утвърдените в Европа производители EDJUSTA и Maudis. Комплектът от снимката е на цена от 18 816 лв. с ДДС. Доставя се готов за употреба!

„Като официални представители на едни от най-сериозните производители на сауни в Европа, ние можем да предложим на своите клиенти изключително разнообразие от Barrel, Cube, Box, Iglu, Patio, Log и други сауни с различни размери, материали и практически с цени за всеки – от 6 хиляди лева! На практика работим в тясно взаимодействие с клиента, за да може той да получи като краен резултат сауна с уникален дизайн и с подходящо оборудване за нея“, допълва Миладин Миладинов.
Градинските джакузита са ориентирани към нуждите на клиента и осигуряват надеждна, удобна и енергийно ефективна поддръжка. Характеризират се с достъпност и може да бъдат определени като гарант за генериране на спомени! Цената за един брой стандартно джакузи, окомплектовано със система за хидро масаж, система за аеро масаж, лед осветление, вградена печка с лесно долно почистване, изолация на коритото и капака, чашодържачи за вино и др. възлиза на 9 600 лева с ДДС! Като нов пазар за нашите клиенти в България е осигурена възможност да получат като подарък пречистващ пясъчен филтър.

„Важен импулс на нашия бизнес даде прилаганата от нас B2B стратегията за взаимно популяризиране. С това започнахме много приятелства с къщи за гости, къмпинги и хотели в различни райони на България. Днес нашите продукти могат да бъдат изпробвани в Странджа планина, по морето, в Централната част на страната, Хисаря, Пампорово и района на Смолян, Благоевград и др. Много собственици на места, предлагащи туристически услуги, ресторантьори и др. ни се довериха и станаха скъпи за нас приятели. Добавяйки нашите градински джакузита, сауни, барбекютата на quangarden.art и др. те успяха да повишат атрактивността и нивото на своите услуги“, добавя собственикът на фирма „Лог Кабин България”.


Миладинов коментира още: „Предлагайки допълнителни екстри, нашите партньори увеличиха възможностите за привличане на туристи в по-слабия за тях сезон, а други просто се погрижиха за своя имидж и за удобствата и отзивите от своите гости. Погрижиха се за своята конкурентоспособност в бързоразвиващия се и все по-взискателен туристически отрасъл“.


„Благодарение на изградените от нас логистични партньорства, успяваме да се утвърждаваме едновременно като надежден доставчик за туристическия бизнес, спазващ стриктно определените срокове и като надежден партньор в изграждането на туристическа инфраструктура.
Също значимо направление на нашата дейност е популяризирането на строителството от дърво, като се опитваме да разясним защо то е ЕКО и вече години наред е приоритет за развитие в т.нар. Западни държави! Вносители сме на домокомплекти за дървени къщи и бунгала, предназначени за произвеждане на щастие по-близо и най-вече в унисон с природата. Това поражда допълнителна отговорност сред ползвателите им за опазване на околната среда. Нашите клиенти предимно са наши единомишленици, обичащи свободата, спокойствието, силата и страстта на природата. Представете си хубава природа, дървена къща, панорамна сауна и градинско джакузи. Вино, бира или просто тишина! Дали е горещо и се разхлаждаме в джакузито, или вали сняг, а в него водата е топла. Това е светът на „Лог Кабин България”!“, разкрива Миладин Миладинов.

За контакти:
+359877799944
Миладин Миладинов
“Log Cabin Bulgaria” Рlc

Сподели публикацията