Интервю за Bgtourism.bg с Иванка Димова – главен изпълнителен директор на Балнео медикъл център „Посейдон“

– Здравейте, г-жо Димова! Броени часове остават до официалното откриване на Балнео медикъл център „Посейдон“, което е насрочено за 15 август. Разкажете ни за инвестицията и за концепцията, с която вие ще привличате посетители?
Балнео медикъл център „Посейдон“ е лечебно заведение от ново поколение, създадено от мечтата и емоцията ми на жена, която иска да помага на хората и да ги усмихва, да подобряваме качеството на живот на активните хора.

Бъдещето на най-добрите Европейски тенденции в здравеопазването е рехабилитация, емоционално здраво тяло и психика. Цялата ми идея е базирана на основата на домашния уют и семейните ценности.

Аз и моят съпруг вярваме, че семейството е това, което е най-важното и приемане пациентите си, като наши най-специални гости!

Медицински комплекс „Посейдон“ и Балнео СПА РЕЗОРТ е дом, в който ще откриете уют и комфорт при настаняването, здравословно хранене и диетика, висококвалифицирана грижа в рехабилитацията и персонален подход във възстановяването на физическото здраве и емоционалния баланс, в съзвучие с морските вълни.

Иновативната идея се храни от добротата и желанието да помагаме на всеки пациент!
Пациентите в нашето лечебно заведение са част от нашите най-специални приятели, а техните нужди са закон за нас и за нашия екип!

– Кои са причините да изберете община Несебър за реализацията на мащабния си проект и каква ще бъде ролята на вашия проект на туристическата карта на България?
– Изборът на Несебър не е случайна – морският климат, йодните пари и невероятното озеленяване, с което ние съхранихме природата в нашия комплекс, е част от рецептата за здраве и успех!

– Балнео и СПА секторът се радва на огромен интерес. Какви услуги и програми ще може да открият посетителите при вас?
– Нашият екип с любов подбра и разработи високо специализирани и комплекс от иновативни процедури и терапии, а именно: апаратни процедури, водолечение, топлинни процедури с поморийска кал, луга, параганго и биопчелен восък, зона за рекреация, кинезитерапия и спорт, лечебна гимнастика, водна гимнастика, лечебни масажи, йога и индивидуална рехабилитация.

– Как селектирахте специалистите, които да са част от екипа на Балнео медикъл център „Посейдон“?
– Екипът ни е от млади хора с иновативен подход и лично отношение към всеки пациент. Доверихме се на водещи специалисти, които обичат хората и работят с хъс и емоция!

Телефони за връзка с Балнео медикъл център „Посейдон“

Рецепция на Медицински център „Посейдон“
+359 878 40 30 30

Рецепция на отдел „Настаняване“ във V&P Residence Club
+359 876 77 47 14

Рецепция СПА център V&P
+359 888 50 45 32
Адрес, Несебър 8230, ул. Кипарис 5

Сподели публикацията