Св. св. Константин и Елена. Курортът „Св. св. Константин и Елена“ получи наградата „Най-иновативна Медикъл/СПА дестинация“ на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Това стана на официална церемония на туристическата организация в Пампорово. През тази година Св. св. Константин и Елена – първият морски курорт в България, отбелязва своята 115 години от основаването си.

Част от успешното развитие на дестинацията през последните години е и най-новото бижу за настаняване в курорта – Аквахаус хотел и СПА. Сред зеленина на борови дървета хотела ще Ви очарова със стила си. Разположен на площ от 45 000 кв.м.; 5 открити и 6 закрити басейна – полуолимпийски басейн, бебешки басейн, детски басейн, горещ минерален басейн, терапевтичен басейн с подводни фитнес уреди и СПА съоръжения захранвани с минерална вода.

Хотелът има 411 стаи с площ от 26 кв.м до 333 кв.м. Предлага голямо разнообразие от видове настаняване от 2+0 до 4+2 (включително 2+1, 2+2, 3+1, 4+0). Стилен интериор с великолепна гледка.

С изтъкнат съвременен дизайн, чисти форми, минимализъм, релаксиращи линии, естествени материали, хармонична концепция, местата за хранене предлагат разнообразно здравословно меню, подходящо за семейства, приятели, двойки, бизнес и специални събития, конференции и конгреси. Ресторантите на Аквахаус хотел и СПА доставят магията на кулинарните изкушения от цял свят.

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм връчи годишните си награди

На територията на хотела са разположени пет бара –  до басейна, със здравословна концепция, на брега на морето и в градината.

Aквахаус хотел и СПА продължава с дългогодишните традиции на курорта Св. св. Константин и Елена в областта на балнеологията, балнеолечението, профилактиката и рехабилитацията. Очарователният хотел предлага различни терапии и процедури, които помагат за релаксация и възстановяване на тялото и ума.

С възможност за организиране на  конференции или незабравимо събитие, екип от специалисти ще осигурят великолепно изживяване.

Сподели публикацията