Пампорово. СПА комплекс Катарино получи престижната награда „Най-добър планински СПА хотел“ на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Това стана на гала вечеря на организацията, която се проведе в курорта Пампорово.

СПА комплекс Катарино е от първите модерни СПА хотели с прекрасни условия за целогодишен туризъм в региона на Банско и Разлог. Създаден през 2005 г. и изцяло обновен през 2018 г., той е въплъщение на представата за луксозна СПА почивка сред природата! Със своята съвременна концепция за СПА и уелнес услуги, комплексът е идеалната дестинация за релакс, семейна почивка или СКИ ваканция.

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм връчи годишните си награди

СПА комплекс Катарино е разположен върху площ от 31 000 кв.м, сгушен в сърцето на двете най-високи планини в България – Рила и Пирин. Това, което отличава комплекса, е атрактивната му локация, която се намира само на 5 минути с кола от град Разлог и на 10 минути от Банско – най-известният ски център на Балканите.  В близост до летни и зимни съоръжения, но същевременно встрани от градската шумотевица чистите борови гори, обгръщащи комплекса,  правят Катарино СПА притегателен център за истинска отмора и презареждане сред природата.

Сподели публикацията