Храни се чисто и намали теглото си. Мисли ясно и се чувствай в супер форма.

Златни пясъци. Детокс програмата в ГРИФИД Енканто Меди СПА се търси от чуждестранни и български гости. Тя е ценена заради нейната комплексност – комбинация от детоксикиращи процедури, двигателна активност и хранене. Така оптимизираме естествената детоксикация, подобрява се емоционалния, физическия и психически баланс.

Подходът към всеки гост е индивидуален – стартира се с индивидуална и ако е необходимо последваща консултация с нутриционист, гостите се хранят в специализирания ни здравословен ресторант с обслужване, по специално  и прецизно разработено балансирано Детокс меню в две калорийни опции „850-1050 кал.“ и „1250-1400 кал.“ , съобразено с индивидуалните им нужди и състояние.

BGTOURISM.BG във ViberВ Детокс програмата гостите ползват стимулиращи пречистването Спа & Wellness процедури и терапии с разнообразни методи, включително и колонхидротерапия след лекарска преценка. Разнообразни спортни занимания в  Well-Fit спортната програма за повече лекота, за изчистване на съзнанието и за намаляване на стреса допълват Детокс програмата и могат да бъдат избирани от госта отново според индивидуалното състояние и интерес.

Необходимият минимум за престой по програмата е 7 дни, но масово гостите по тази програма остават за повече от 20 дни. Предлага се в пакетна цена на ден, включваща всички процедури, хранене и настаняване. Домакините за помислили и за най-дребните детайли в престоя на гостите – наличие и възможност за ползване на минерална вода за пиене в стаята и навсякъде в хотела без допълнително заплащане.

Детокс програмата се прилага най-успешно през пролетта или есента, за сезон 2024 в ГРИФИД хотел Енканто Бийч Меди СПА ще очакват първите за сезона гости на Детокс от началото на април.

Доверете се на специалистите в ГРИФИД хотел Енканто Бийч Меди СПА и направете позитивна, дългосрочна промяна! Още по темата тук!

GRIFID HOTELS

Сподели публикацията