Какво ще ни предложи фирма MOSKOV&SON? Откриваме в зала 4, щанд С4 на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024

София. Хотелската козметика и аксесоари са от основно значение гостите на хотела да останат доволни от престоя си, да дадат отлична оценка на хотела, да го препоръчат на близки и познати и разбира се – да се върнат отново. Именно хотелската козметика и аксесоари вече над 30 години стоят в основата на дейността на MOSKOV&SON. Съвсем скоро, на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024, фирмата ще ни запознае с три от продуктите, които предлага на клиентите си – хотелската козметика BIOlogica, Диспенсърна система Инвизибъл и VINOLOGY SPA.

В зала 4, щанд С4 на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 екипът на фирма MOSKOV&SON ще спре вниманието ни върху хотелска екосерия BIOlogica – където удоволствието от живота среща устойчивостта.

Купи билет

„Осъзнатата отговорност към природата кара все повече хора да избират места за настаняване с устойчиви практики, които намаляват въглеродния ни отпечатък“, споделят от компанията. Изборът на продукти за лична хигиена играе важна роля в този процес. Това е вдъхновил екипът да създаде BIOlogica, която определя като „перфектната симбиоза между сетивна изтънченост и екологична отговорност“. Пластмасовите аксесоари са произведени от пшеничена слама, а козметиката е с 96-99% натурален състав.

Съчетание на практичност, естетика и екосъобразност

Диспенсърната система Инвизибъл със сигурност е сред продуктите, привличащи вниманието на посетителите на туристическото бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024.

„Системата е иновативно решение за нуждите на съвременния хотел, което съчетава в себе си практичност, естетика и екосъобразност“, споделят от MOSKOV&SON.

Флаконите са изработени от 50% рециклиран HDPE материал, като позволяват допълване и многократна употреба. Поставката е скрита във флакона и остава практически невидима след монтаж, което допринася за естетиката на инсталацията. Монтажът е лесен и не изисква пробиване.

За дълготрайна хидратация

СПА зоната безспорно е една от най-предпочитаните от гостите на хотела. За по-релаксиращ и пълноценен престой на гостите на хотелите и СПА студията, MOSKOV&SON предлага на клиентите си СПА серия Винология. „VINOLOGY SPA пренася страстта на виното във вашата баня и СПА“, споделяни екипът. Активните съставки, извлечени от гроздето, са изключително мощен антиоксидант със защитен ефект за клетъчната мембрана. Маслото от гроздови семки поддържа естествения воден баланс на кожата и осигурява дълготрайна хидратация. Изразителният аромат на Шардоне носи наслада на сетивата и, като опитен сомелиер, разкрива тайните на хубавото грозде. Козметиката е с 92-98% натурален състав.

До началото на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо, което стартира на 13 март в Интер Експо Център, остават близо две седмици. А предложенията на MOSKOV&SON със сигурност ще попаднат в списъка с топ-продукти на посетителите.

Сподели публикацията