Славка Неделчева
Кранево. Славка Неделчева от СПА и спортен комплекс Терма вилидж получи наградата „Най-добър СПА мениджмънт за 2023 г.“. Отличието беше присъдено от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм по време на гала вечеря в Пампорово.
„Благодарни сме за честта да получим наградата „Най-добър СПА мениджмънт“ за 2023 година от Български Съюз по Балнеология и СПА! Медикъл СПА центрове на комплекс „Терма Вилидж“ вече 9 години успешно функционират и подобряват здравето на клиенти под ръководството на СПА мениджър – Славка Неделчева – изключителен професионалист, съчетаващ дългогодишен опит в областта на кинезотерапията с високо развити умения в СПА мениджмънта. С над 25 години опит като дипломиран специалист кинезотерапевт, тя притежава дълбоки познания в областта на физическата терапия и възстановяването.
Медикъл СПА центрове на комплекс „Терма Вилидж“ са първокласни оазиси на релаксация и възстановяване, предлагащи вълшебство за сетивата и възстановяващо приключение за всеки гост. Тези центрове се отличават с изискан дизайн, внимателно подбрани процедури и интуитивно обслужване, което ги прави изцяло подходящи за наградата „Най-добър СПА мениджмънт“, споделиха от ваканционния комплекс в своята страница във фейсбук.
Сподели публикацията