Пампорово. TravelLine участва в 10-ия Годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и запозна своите колеги – хотелиери с неограничените възможности на цялостните облачно базирани дигитални и high-tech решения от  TL Plarform, управлявани от всички видове устройства online от всяка точка на света чрез мобилна апликация.

Изключителен акцент за Медикъл и СПА комплекси са:

  • Booking Engine for Services – машина за on-line директни резервации за допълнителни услуги без настаняване на сайта на хотела. Дори при достигната 100 % заетост може да бъдат увеличени приходите от допълнителни услуги и да се използват гарантирани методи за плащане.
  • Системи за метатърсене – огромен неизползван потенциал за хотелиерския бизнес и продажби на цена от официалния сайт в т.ч. отчитайки Discounts Rates от най-популярните метатърсачки – Google, trivago и Tripadvisor. Защото се достига до допълнителна аудитория, има по-успешна конкуренция с OTA, по-изгодни резервации!

Съвсем скоро предстоят промени и още и повече възможности за увеличаване на директните продажби, за които партньорите на TravelLine ще бъдат уведомени!

Повече информация за сътрудничество с TravelLine вижте на: https://travelline.bg.

Сподели публикацията