Casa di Fiore SPA and Medical Hotel

Кранево. За втора поредна година наградата на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм за „Най-добър морски СПА хотел“ беше присъдена на Casa di Fiore Medical & SPA hotel. Престижното отличие беше връчено на гала вечеря в курорта Пампорово и затвърждава постигнатите резултати от екипа на хотела за висококачествен СПА продукт.

Екипът на хотела заслужено държи в ръцете си престижната награда на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Разположен в прегръдката на Северното Черноморие, в сърцето на китното курортно селище Кранево, хотел Casa di Fiore SPA & Medical впечатлява с уникалното си разположение само на метри от мястото, където лазурните морски води срещат ситния златист пясък.

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм връчи годишните си награди

Чила Мезоси (вляво) – генерален секретар на Европейската СПА асоциация, лично поздрави Антония Сарафова (вдясно) – мениджър „Маркетинг и продажби“ в Casa di Fiore, са успехите на хотела и качеството, което гостите високо ценят

През изминалата година хотел Casa di Fiore SPA & Medical 5* се радва на завиден интерес и висока оценка от гостите, посетили Кранево като преоткриват това място за нова Балнео и Медикъл дестинация и домакините като един от най-добрите Медикъл и СПА хотели в България. Екипът на хотела успя с различни методи да спомогне хората да научат, че използват минерална вода, чиито лечебните свойства имат редица благоприятни въздействия върху цялостното здравословно състояние на гостите.

Сийка Кацарова: Българите трябва да ползват здравните си осигуровки не само когато са болни, но и за превенция

Професионализмът на местните терапевти и цялостния екип е показателен за редовните гости, които през различните сезони в годината посещават неколкократно хотела и го предпочитат заради подобреното им състояние от последния си престой.

Отличаващите предимства на хотела са индивидуалния подход към всеки гост, стремежът той да бъде обслужен по стандарт за 5-звездно настаняване и в същия момент да изпита домашен уют.

Хотелът продължава да надгражда концепцията си, в която комбинира възстановяване с лечебна цел, но и грижа за ума и тялото. Доказателство за това са организираните и индивидуално договорени групи от Австрия и Германия, които за трети път избират хотел Casa di Fiore SPA & Medical за холистични и традиционни методи на лечение и разкрасяване.

Всеки Медикъл и СПА пакет е с различно съдържание и е съобразен както с предпочитанието на госта така и с неговото здравословно състояние, в стремежа посетителите да бъдат максимално удовлетворени, а домакините – максимално полезни.

Сподели публикацията